Coaten

Green Clean  
0031 (0)653 200 937  

Akoestisch coaten

In sommige gevallen blijkt het onmogelijk een plafond door reiniging als nieuw te laten ogen. Vervangen of verven, lijkt dan de enige oplossing. Daaraan kleven diverse nadelen, het brengt hoge kosten, overlast en langdurige werkonderbreking met zich mee. Daarnaast verstopt verf de poriën, wat ten koste gaat van de akoestiek en de brandwerende eigenschappen.

Uw plafond krijgt een tweede leven
U kunt ervoor kiezen, het plafond akoestisch te laten coaten. Deze speciale coating zorgt ervoor dat kleine oneffenheden en waterschadevlekken bedekt worden, maar waarbij de fijne structuur intact blijft. Daardoor behoudt het plafond haar akoestische en brandwerende eigenschappen.

Werkwijze
Vooraf wordt het plafond geborsteld om loszittend vuil te verwijderen. Bij ernstige vervuiling, wordt het plafond van te voren gereinigd volgens de Green Clean methode. Daarna wordt alles afgedekt, van plafond tot en met vloer. Daardoor is het mogelijk, de inventaris eventueel te laten staan. Door middel van een speciale luchtloze verfspuit wordt de coating op het gehele plafond gespoten. Ook de ophangrails worden hierbij gecoat.

Doordat de coating geen hinderlijke geuren bevat, kan de ruimte na twee uur weer in gebruik genomen worden. Daarnaast bevat de coating de eigenschap, dat de plafondtegels niet aan het ophangsysteem blijven kleven, zodat de ruimte boven het plafond toegankelijk blijft. U kunt de sfeer in uw ruimte zelf bepalen, doordat elke gewenste kleur coating beschikbaar is.

 

akoestisch coaten van een metalen plafond akoestisch coaten van een metalen plafond akoestosch coaten van een metalen plafond