Coaten

Green Clean  
0031 (0)653 200 937  

Brandvertragend coaten

Nieuw bij Green Clean is het brandvertragend coaten!  Onze ecologische brandvertrager heeft wereldwijd de hoogste certificering als brandvertrager behaald. De SBI test heeft uitzonderlijk goede resultaten opgeleverd:   B-S1-D0. Dit betekent geen brand (Burn), zo goed als geen rookontwikkeling (Smoke) en geen druppelvorming (Drops).

15 jaar garantie
U ontvangt van ons een certificaat ten behoeve van de verzekering, waarin wij garanderen dat de ecologische brandvertrager tot 15 jaar zijn werking behoudt!

Eigenschappen van brandvertrager
Het product is geschikt om aan te brengen op hout, gezaagd hout, houten constructies, bouwmaterialen als ook balken constructies en textielproducten. Tevens heeft de brandvertrager de eigenschap om houtworm, biologische rotting en schimmelprocessen te stoppen dan wel tegen te gaan. Onze brandvertrager kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Werkwijze
Afhankelijk van het object wordt de brandvertrager op het product geneveld, gedompeld of aangebracht met behulp van een borstel. De brandvertrager wordt in diverse lagen aangebracht op het materiaal.

 

Brandvertraging na de test Brandvertraging resultaat

Resultaat na 20 minuten bestoken met vuurvlam. Hout behandeld met brandvertrager.

Brandvertraging test behandeld en onbehandeld Brandvertraging test behandeld en onbehandeld resultaat

Links op foto onbehandeld, rechts op foto gecoat met ecologische brandvertrager. Resultaat na 20 minuten blootstelling aan gasbrander.