Coaten

Green Clean  
0031 (0)653 200 937  

Vloer coaten

Vloeren kunnen gecoat worden door middel van een speciale vloercoating die in iedere gewenste kleur geleverd kan worden. De coating zorgt ervoor dat de vloer vloeistof- en slijtvast en onderhoudsarm is. Deze coating wordt veelal gebruikt bij processen waarbij het belangrijk is dat de vloer een contrasterende kleur heeft ten opzichte van de producten.

Professionele hoge druk stoomunit
Voor het reinigen van tegel- en betonvloeren gebruiken wij een professionele stoomreiniger met een hoge druk unit. Allereerst wordt de vloer grondig schoongeveegd, zodat geen resten metaal, plastic, etenswaren of hout rondslingeren. Vervolgens wordt de vloer ingeneveld met een milieuvriendelijke zeepoplossing die vet en aanslag losweekt. Daarna wordt de vloer onder hoge druk bewerkt met een stoomreiniger, zodat ook de allerlaatste resten vet, smeer en schimmels verwijderd worden. Het water wordt opgezogen door middel van een waterzuiger. Eventueel wordt de vloer nog nagewassen met een, voor dat vloertype specifiek, glansmiddel.

Tenslotte volgt de coating. Deze bestaat uit twee componenten, die ter plekke gemengd worden. Deze twee componenten maken de coating stevig, maar flexibel, zodat de vloer optimaal beschermd wordt. De coating wordt in meerdere lagen op de vloer aangebracht. Een eerste laag voorkomt dat de vloer teveel coating opzuigt en verdere lagen dekken de vloer volledig af.

 

vloer reiningen voor en na vloer reinigen proef zetten vloer reiningen stoomdruk en waterzuiger

vloer coaten hoeken voorbewerken vloer coaten vloer coaten voor en na