Nicotineaanslag schoonmaken

Green Clean  
0031 (0)653 200 937  

Nicotineaanslag schoonmaken

Heeft u ook last van aanslag van nicotine op de wanden, het plafond, de verlichting en de ramen? Vaak is dit lastig schoon te maken, nicotine is een hardnekkig vuil. Green Clean reinigt deze ruimten zonder tijdverlies en rommel op de werkvloer. Green Clean werkt met een biologisch afbreekbare zeepoplossing, die nicotine snel afbreekt. Het afvalwater kan via een normale afvoer weggespoeld worden.

Werkwijze
Wanneer de meubels in de ruimte zijn afgedekt met folie, wordt het plafond ingeneveld met de speciale milieuvriendelijke zeepoplossing. Deze zeepoplossing zorgt ervoor, dat het vet en de nicotine loskomt van het plafond, de wanden en armaturen. Daarna wordt dit afgenomen met verwarmde vochtige doeken. Desgewenst wordt de procedure herhaald.

Schoonmaken zonder tijd te verliezen
Op een voor u geschikt tijdstip komt Green Clean de ruimte reinigen. De ruimte oogt in een oogwenk representatief en schoon. Nicotine en vet zijn verwijderd.

Indien gewenst,worden ook armaturen en afzuiginginstallaties gereinigd. Daarnaast vervangt Green Clean tegelijkertijd lampen en starters, zodat de lichtopbrengst optimaal is.