Over ons

Green Clean  
0031 (0)653 200 937  

Over Green Clean

Green Clean bestaat sinds 1995. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd als een schoonmaak en reinigingsbedrijf van systeemplafonds, wanden, lamellen, vloeren en armaturen voor de professionele markt. Daarnaast bieden wij onze klanten als service aan, de lampen tijdens het reinigen te vervangen én vloeren en plafonds coaten voor een langer behoud van de vloer of het plafond. Met onze speciale reinigingstechnieken, worden de plafondplaten op locatie gereinigd, zonder deze te demonteren, waardoor veel tijd en overlast bespaard blijft.

Snel en efficiënt
Bij elke opdracht streven wij er naar om u, uw werknemers, klanten en/of het productieproces zo min mogelijk tot last te zijn. Desgewenst reinigen wij buiten kantoortijden. Dat spaart veel tijd en zorgt ervoor dat het werk spoedig verloopt. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Tijdens de reinigingswerkzaamheden dient tijdelijk geen productie of werk verricht te worden in de betreffende ruimten.

Van bakkerij tot kantoor en van rookruimte tot keuken.  In elk soort ruimte is de vervuiling anders. Wij werken met producten, die aangepast zijn op het soort vervuiling, maar desondanks het milieu niet schaden.

Comfort, veiligheid en een schone en verzorgde omgeving voor uw medewerkers en klanten. Daar gaat het bij ons om.

Nationaal en internationaal
Van Maastricht tot Amsterdam en van Rotterdam tot Hardenberg. Onze klanten zijn verspreid door het hele land. Daarnaast werken wij regelmatig over de grenzen in Duitsland en België.

In 1995 startte Charles Hermans zijn bedrijf onder de naam Interceil Zuid, wat in 1997 werd omgedoopt tot Green Clean. Vanuit het Limburgse Landgraaf werden de klanten geholpen. In 1998 verhuisde Green Clean naar het Brabantse Eersel, waar het bedrijf nog altijd gevestigd is. Vanuit deze meer centraal geplegen plaats konden klanten sneller en makkelijker geholpen worden.