Reinigen metalen plafond

Green Clean  
0031 (0)653 200 937  

Reinigen metalen plafonds

Er zijn veel verschillende soorten plafonds en diverse soorten vervuiling. We reinigen vrijwel elk soort plafond. Of het nu een hard of zacht mineralen systeemplafond betreft, stuc- of spuitplafond, metalen, kunststoffen of houten plafond. Veel voorkomende vervuilingen zijn vet, nicotine en atmosferische vervuiling.

Oplossing ligt in de zeep, niet in het soort plafond
De oplossing ligt niet in het soort plafond, maar in de manier waarop Green Clean reinigt, in combinatie met het specifieke reinigingsproduct. Deze biologisch afbreekbare zeepoplossing, kan probleemloos op vrijwel ieder materiaal worden toegepast. De zeepoplossing zorgt ervoor dat stof, vet en nicotine wordt afgebroken en eenvoudig te verwijderen is.

Werkwijze
Nadat de ruimte is afgedekt met een folie, wordt de zeepoplossing tegen het plafond geneveld. Het afnemen van het plafond wordt gedaan door middel van verwarmde vochtige doeken. Zo worden ook de laatste restjes vuil grondig verwijderd. Hiermee zijn zowel de plafondtegels, het ophangsysteem, luchtroosters, plafondspeakers als noodverlichting compleet schoon gemaakt.

Regelmatig schoon laten maken
Tijdig beginnen met het reinigen van het plafond, de wanden en armaturen zorgt ervoor dat het vuil, de bacteriën en schimmels zich niet diep kunnen nestelen. Daardoor blijven de platen makkelijk reinigbaar en behouden hun kwaliteiten en uiterlijk. Wanneer het plafond erg vervuild is, zal Green Clean deze zeker kunnen reinigen, maar het uiterlijk kan aangetast zijn, waardoor een optische verkleuring niet uit te sluiten is.