Reinigen

Plafond

Er zijn veel verschillende soorten plafonds en diverse soorten vervuiling. We reinigen vrijwel elk soort plafond. Of het nu een hard of zacht mineralen systeemplafond betreft, stuc- of spuitplafond, metalen, kunststoffen of houten plafond. Veel voorkomende vervuiling zijn vet, nicotine en atmosferische vervuiling.

Biologisch afbreekbare zeepoplossing
De oplossing ligt in de manier waarop we reinigen in combinatie met ons reinigingsproduct. Deze biologisch afbreekbare zeepoplossing, kan probleemloos op vrijwel ieder materiaal worden toegepast.

Werkwijze
Nadat de ruimte is afgedekt met een folie, wordt de zeepoplossing tegen het plafond geneveld. De zeepoplossing zorgt ervoor dat stof, vet en nicotine wordt afgebroken en eenvoudig te verwijderen is.  Het afnemen van het plafond wordt gedaan door middel van verwarmde doeken. Zo worden ook de laatste restjes vuil grondig verwijderd. Hiermee zijn zowel de plafondtegels als het ophangsysteem, luchtroosters, plafondspeakers als noodverlichting compleet schoon gemaakt.

Servicecontract
Een servicecontract biedt continuïteit op het gebied van schoonmaak en onderhoud van uw plafonds, wanden en lampen. Het servicecontract wordt in overleg op maat samengesteld, zodat u verzekerd kunt zijn van een constant representatieve ruimte. U heeft het voordeel dat u deze service in de onderhoudsplanning kunt inpassen.

Tijdig beginnen met het reinigen van het plafond, de wanden en armaturen zorgt ervoor dat het vuil, de bacteriën en schimmels zich niet diep kunnen nestelen. Daardoor blijven de platen makkelijk reinigbaar en behouden hun uiterlijk en kwaliteiten. Wanneer het plafond erg vervuild is, zal Green Clean deze zeker kunnen reinigen, maar het uiterlijk kan aangetast zijn, waardoor een optische verkleuring niet uit te sluiten is.

Wanneer schoonmaken van het plafond geen oplossing meer is, kunt u kiezen voor akoestische coating.

reinigen mineraal plafond en armaturen voor en na reinigen bakkerij kunststof plafond reinigen metalen plafond bakkerij bij eerste inneveling
Mineraal plafond Kunststoffen plafond Metalen plafond