Reinigen

Vloeren

Ons uitgangspunt is dat elke vloer schoon gemaakt kan worden. Green Clean heeft zich gespecialiseerd in het reinigen van harde vloeren, zoals tegelvloeren en betonvloeren. Onze doelgroepen op dit gebied zijn industriehallen, keukens, bakkerijen, ziekenhuizen en andere (overheids) instellingen.

Vloeren schoonmaken
Voor het reinigen van tegel- en betonvloeren gebruiken wij een professionele stoomreiniger met een hoge druk unit. Allereerst wordt de vloer grondig schoongeveegd, zodat geen resten metaal, plastic, etenswaren of hout rondslingeren. Vervolgens wordt de vloer ingeneveld met een milieuvriendelijke zeepoplossing die vet en aanslag losweekt. Daarna wordt de vloer onder hoge druk bewerkt met een stoomreiniger, zodat ook de allerlaatste resten vet, smeer en schimmels verwijderd worden. Het water wordt opgezogen door middel van een waterzuiger. Eventueel wordt de vloer nog nagewassen met een, voor dat vloertype specifiek, glansmiddel.

Vloer coaten
Desgewenst wordt de vloer in iedere gewenste kleur gecoat door middel van een speciale vloercoating, die vloeistof- en slijtvast is. Deze coating wordt veelal gebruikt bij processen waarbij het belangrijk is dat de vloer een contrasterende kleur heeft ten opzichte van de producten. Daarnaast werkt de coating als een beschermende en gemakkelijk te reinigen toplaag van de betonvloer.

100 vloer reiningen 101 vloer reiningen stoomdruk 102 vloer reiningen stoomdruk

107 vloer reinigen voor en na 109 vloer reinigen voor en na